miercuri, 30 martie 2016

Featured By PhotoTeam: Ștefan Dimoiu




Fotografierea străzii nu este o practică recentă, ea există de câteva zeci de ani și se bazează în principal pe trei factori: sincronizare, observație și noroc.

Astăzi vă prezint o fotografie realizată de Ștefan Dimoiu. În cadrul acestei imagini, personajele care umplu cadrul se află grupate în doua planuri distincte, primând însă cele din primul plan. Ne atrage atenția bărbatul, care prin poziția mâinii pare a fi un magician ce tocmai a scos din acea pungă (în lipsa unui joben) prin mijloace doar de el știute niște porumbei. De asemenea, este interesantă și poziția copilului (el întregind scena), rolul lui putând fi acela de asistent al magicianului, sau în condițiile unui spectacol improvizat pe stradă, având chiar rol de masă.

Ștefan reușește să puncteze în fotografia propusă, toți acei factori enumerați mai sus. El are norocul să descopere în tumultul străzii o scenă interesantă, dar nu trece nepăsător pe lângă ea, ci are spiritul de observație ascuțit astfel încât o consemnează, și nu oricum, ci surprinzând esența momentului.

Mai multe fotografii realizate de Ștefan găsiți aici: https://www.flickr.com/photos/137432338@N03/albums și aici: https://www.facebook.com/stefan.dimoiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu se accepta mesaje anonime. Va rugam sa va inregistrati ca utilizator google sau sa va semnati comentariul.