miercuri, 13 ianuarie 2016

Featured by PhotoTeam: Mihai Juganaru


Imaginea lui Mihai am remarcat-o pe una din paginile de fotografie de strada de pe Facebook, si de la prima vizionare mi-a atras atentia prin inedita imbinare de modele descoperita in spatiul urban.

Trecem zi de zi pe langa "zebre", trecerile de pietoni cu care ne intersectam in drumurile noastre si pe care de cele mai multe ori nu le bagam in seama in rutina noastra cotidiana. Mihai in schimb nu numai ca s-a oprit sa priveasca in jur, dar a si imbinat elementul din decorul strazii cu un "accesoriu" perfect asortat - codimentand cadrul cu o prezenta umana anonima, in mod clar alta decat posesorul/posesoarea umbrelei.

Mai mult, unghiul ales aduce cadrului un usor sentiment de ambiguitate, in demersul de a clarifica daca fundalul este intr-adevar o trecere de pietoni sau poate altceva, un perete, un afis etc.

" Geometry of the city " este un cadrul minimal si de impact , simplu dar eficient, si care demonstreaza ca surprizele cele mai placute se afla chiar in fata noastra, la o atingere... de obiectiv :)

Pe Mihai Juganaru il puteti gasi pe Facebook:
https://www.facebook.com/mihaiovidiu.juganaru


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu se accepta mesaje anonime. Va rugam sa va inregistrati ca utilizator google sau sa va semnati comentariul.