marți, 2 iulie 2013

Concursul lunii IULIE


Tema: "Umbrele străzii"
Unde apare lumina acolo vei găsi și umbra, mereu împreună, niciodată despărțite! Vă invităm să descoperiți jocul umbrelor pe stradă, iar cu cele mai bune imagini realizate vă așteptăm să participați la un nou concurs PhotoTeam!

Perioada de înscriere: 1 Iulie 2013 - 31 Iulie 2013
Premiu: un print mărime 70x50 cm - acordat celei mai bune lucrări jurizate. Premiul este nominal și nu poate fi transmis/comercializat altor persoane. Printul va fi realizat de AME design.

Primele 20 de fotografii în ordinea descrescătoare a preferințelor juriului vor fi expuse în galeria online a proiectului "Umbrele Străzii" pe website-ul PhotoTeam.

Număr maxim de fotografii acceptate în concurs: 5 fotografii pentru fiecare Participant.


Date tehnice: fotografii alb/negru sau color, realizate pe peliculă și scanate sau digital, format fișier JPG, dimensiuni maxime lățime 900 px sau înălțime 700 px la 72 DPI, încărcate pe pagina Facebook.

Înscrieri și detalii AICI.

Despre AME design:
AME design este lider de piață de necontestat în ceea ce privește calitatea imprimării de mari dimensiuni și mari rezoluții având drept caracteristici lipsa totală a dungilor de imprimare, densități foarte mari de culoare, gama de culori RGB, lipsa totală a punctului de raster deoarece utilizează tehnologia tradițională de printare fotografică DURST LAMBDA (expunere și developare), pe următoarele materiale: hârtie mată, lucioasă, metalică și film (duratrans) pentru casete luminoase. Site: www.amedesign.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu se accepta mesaje anonime. Va rugam sa va inregistrati ca utilizator google sau sa va semnati comentariul.